Michelle in Lang Leve de Liefde tegen Justin: "Heb je überhaupt een eigen mening?"

Michelle in Lang Leve de Liefde tegen Justin: "Heb je überhaupt een eigen mening?"

Dinsdag 28 maart 2023 om 10:38

In Lang Leve de Liefde is Justin bijzonder geïnteresseerd in de tattoos van Michelle, hij verheugt zich dan ook op haar tattoos die niet direct zichtbaar zijn. Andersom vindt Michelle Justins baard juist onaantrekkelijk, wat er bij hem toe leidt deze te willen afscheren. Dit valt niet zo goed bij Michelle: “Heb je überhaupt wel een eigen mening?” Loopt Justin straks de deur uit met een gladgeschoren kinnetje?

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Michelle in <em>Lang Leve de Liefde</em> tegen Justin: &quot;Heb je überhaupt een eigen mening?&quot; In Lang Leve de Liefde is Justin bijzonder geïnteresseerd in de tattoos van Michelle, hij verheugt zich dan ook op haar tattoos die niet direct zichtbaar zijn. Andersom vindt Michelle Justins baard juist onaantrekkelijk, wat er bij hem toe leidt deze te willen afscheren. Dit valt niet zo goed bij Michelle: “Heb je überhaupt wel een eigen mening?” Loopt Justin straks de deur uit met een gladgeschoren kinnetje? Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Ivo kan niet tegen wasabi en hoest er op los Bekijk deze video » VI gemist? Roxane Knetemann in shock door erotische stripact Lang Leve de Liefde (video) Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Martin deelt kwetsbaar verhaal maar Lizzy moet tanden poetsen Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's