Lang Leve de Liefde: Sam vuurt de ene na de andere vraag op Joris af

Lang Leve de Liefde: Sam vuurt de ene na de andere vraag op Joris af

Tuesday 28 March 2023 om 13:08

Als Sam haar date Joris vraagt of hij nog iets van haar wil weten blijft het stil. Zij heeft echter nog wel wat vragen voor hem. Dat wil zeggen... ze onderwerpt hem een een heus vragenvuur: 'Ben jij een opgeruimd type?', 'Eet jij op vaste momenten?', Ben jij een late of vroege eter?', 'Doe jij aan kliekjesdag?' en 'Wat vind je het leukst om te maken?.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: <em>Sam</em> vuurt de ene na de andere vraag op Joris af Als Sam haar date Joris vraagt of hij nog iets van haar wil weten blijft het stil. Zij heeft echter nog wel wat vragen voor hem. Dat wil zeggen... ze onderwerpt hem een een heus vragenvuur: 'Ben jij een opgeruimd type?', 'Eet jij op vaste momenten?', Ben jij een late of vroege eter?', 'Doe jij aan kliekjesdag?' en 'Wat vind je het leukst om te maken?.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Als je ballen niet geschoren zijn brand ik ze kaal' Bekijk deze video » VI gemist? Roxane Knetemann in shock door erotische stripact Lang Leve de Liefde (video) Bekijk deze video » Michelle in Lang Leve de Liefde tegen Justin: "Heb je überhaupt een eigen mening?" Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's