Hélène in Lang Leve de Liefde: de ene date was nog rampzaliger dan de andere!

Hélène in Lang Leve de Liefde: de ene date was nog rampzaliger dan de andere!

Dinsdag 28 maart 2023 om 13:25

Hélène en Ronny bespreken in Lang Leve de Liefde hun ervaringen op liefdesgebied. Beide zijn niet echt te spreken over datingsites. De ene date was nog rampzaliger dan de andere! Volgens Hélène bestaat het aanbod uit drie categorieën en van geen enkele is zij gediend: getrouwde mannen die vreemdgaan, mannen met vriendin die vreemdgaan en anders hebben de mannen wel een stoornis.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Hélène in <em>Lang Leve de Liefde</em>: de ene <em>date</em> was nog rampzaliger dan de andere! Hélène en Ronny bespreken in Lang Leve de Liefde hun ervaringen op liefdesgebied. Beide zijn niet echt te spreken over datingsites. De ene date was nog rampzaliger dan de andere! Volgens Hélène bestaat het aanbod uit drie categorieën en van geen enkele is zij gediend: getrouwde mannen die vreemdgaan, mannen met vriendin die vreemdgaan en anders hebben de mannen wel een stoornis. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang leve de liefde: Martin deelt kwetsbaar verhaal maar Lizzy moet tanden poetsen Bekijk deze video » Michelle in Lang Leve de Liefde tegen Justin: "Heb je überhaupt een eigen mening?" Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Sam vuurt de ene na de andere vraag op Joris af Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's