Big Brother: Jason bedankt zijn Franse fans, ''Merci beaucoup!''

Big Brother: Jason bedankt zijn Franse fans, ''Merci beaucoup!''

Dinsdag 28 maart 2023 om 16:43

In de laatste week van het programma Big Brother wilt deelnemer Jason zijn fans bedanken. Niet alleen zijn Nederlandse fans krijgen een bedankje, maar zijn Franse ook. Zaterdag 1 april is de grote finale van Big Brother.

Bekijk de beelden van Big Brother van Jason hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother:</em> Jason bedankt zijn <em>Franse</em> fans, ''Merci beaucoup!'' In de laatste week van het programma Big Brother wilt deelnemer Jason zijn fans bedanken. Niet alleen zijn Nederlandse fans krijgen een bedankje, maar zijn Franse ook. Zaterdag 1 april is de grote finale van Big Brother. Bekijk de beelden van Big Brother van Jason hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Ali kreeg meer dan 10 duizend berichtjes na het verlaten van Big Brother Bekijk deze video » Zien: deze persoon heeft Big Brother moeten verlaten Bekijk deze video » Start finaleweek: Big Brother komt gelijk met schokkende mededeling Bekijk deze video » Big Brother: Lindsey moet vlak voor de finale het huis verlaten Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's