Ruzie tussen Kenzy en Moraima in Een Jaar Van Je Leven, ''met mij moet je niet sollen''

Ruzie tussen Kenzy en Moraima in Een Jaar Van Je Leven, ''met mij moet je niet sollen''

Tuesday 28 March 2023 om 17:55

In Een Jaar Van Je Leven lopen de emoties tussen de deelnemers Kenzy en Moraima hoog op. Kenzy heeft achter de rug van Moraima veel te zeggen over haar, ''Grote wafel, ligt alleen maar op haar nest''. Moraima spreekt haar hier op aan, ''wat heb ik je misdaan?''

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Ruzie tussen Kenzy en Moraima in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>, ''met mij moet je niet sollen'' In Een Jaar Van Je Leven lopen de emoties tussen de deelnemers Kenzy en Moraima hoog op. Kenzy heeft achter de rug van Moraima veel te zeggen over haar, ''Grote wafel, ligt alleen maar op haar nest''. Moraima spreekt haar hier op aan, ''wat heb ik je misdaan?'' Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Bern z’n emmer zit vol na zoveelste discussie met Sasha Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: bewoners krijgen nieuwe naam, ‘Jan Willem niet sletterig genoeg’ Bekijk deze video » Dames Een Jaar Van Je Leven geilen op sportende Isaac: ‘Dit is onze erotische film’ Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's