Zie: Ron stapt als een pooier de villa in bij Lang Leve de Liefde

Zie: Ron stapt als een pooier de villa in bij Lang Leve de Liefde

Als Ron de villa inloopt, heeft de Brabantse dame, Hélène een nogal opvallend outfitje aan. Maar daarentegen loopt Ron er toch vrij bijzonder bij.

Zie: Ron stapt als een pooier de villa in bij <em>Lang Leve de Liefde</em> Als Ron de villa inloopt, heeft de Brabantse dame, Hélène een nogal opvallend outfitje aan. Maar daarentegen loopt Ron er toch vrij bijzonder bij. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Michelle in Lang Leve de Liefde tegen Justin: "Heb je überhaupt een eigen mening?" Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Sam vuurt de ene na de andere vraag op Joris af Bekijk deze video » Hélène in Lang Leve de Liefde: de ene date was nog rampzaliger dan de andere! Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV