Ruimteschip aarde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ruimteschip aarde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ruimteschip aarde gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Ruimteschip aarde zullen André Kuipers en Kim van Kooten, de verteller van de reeks, proberen te laten zien hoe mensen onderdeel zijn van de immense natuur. OnderwaterlevenHoe dammen we de natuur in en geven we het ook weer de ruimte? Met ecoducten of de bouw van een speciale rivier voor trekvissen, dwars door de Afsluitdijk. Op Bonaire verstoren exotische koraalduivels het onderwaterleven, en daar is een wel heel speciale oplossing voor. Over Ruimteschip aardeIn de serie Ruimteschip aarde werpt astronaut André Kuipers een unieke blik op Nederland. Het magische gevoel waarmee hij terugkeerde op aarde wil hij doorgeven aan een groot publiek.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de nieuwe aflevering van Ruimteschip aarde zullen André Kuipers en Kim van Kooten, de verteller van de reeks, proberen te laten zien hoe mensen onderdeel zijn van de immense natuur.

Onderwaterleven
Hoe dammen we de natuur in en geven we het ook weer de ruimte? Met ecoducten of de bouw van een speciale rivier voor trekvissen, dwars door de Afsluitdijk. Op Bonaire verstoren exotische koraalduivels het onderwaterleven, en daar is een wel heel speciale oplossing voor.

Over Ruimteschip aarde
In de serie Ruimteschip aarde werpt astronaut André Kuipers een unieke blik op Nederland. Het magische gevoel waarmee hij terugkeerde op aarde wil hij doorgeven aan een groot publiek.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ruimteschip Aarde

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV