Jan Willem is boos bij Een Jaar Van Je Leven: 'Wij moeten ingrijpen' (video)

Jan Willem is boos bij Een Jaar Van Je Leven: 'Wij moeten ingrijpen' (video)

Wednesday 29 March 2023 om 19:43

Jan Willem uit zijn woede naar Eunice. Hij snapt niet dat we aan bepaalde dingen geld uitgeven in de villa. In plaats van dit hardop te zeggen denkt hij tactisch. "De mensen die nadenken, moeten ingrijpen om dat soort mensen eruit te krijgen. Wij moeten ingrijpen," aldus Jan Willem.

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

Jan Willem is boos bij <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: 'Wij moeten ingrijpen' (video) Jan Willem uit zijn woede naar Eunice. Hij snapt niet dat we aan bepaalde dingen geld uitgeven in de villa. In plaats van dit hardop te zeggen denkt hij tactisch. "De mensen die nadenken, moeten ingrijpen om dat soort mensen eruit te krijgen. Wij moeten ingrijpen," aldus Jan Willem. Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: bewoners krijgen nieuwe naam, ‘Jan Willem niet sletterig genoeg’ Bekijk deze video » Dames Een Jaar Van Je Leven geilen op sportende Isaac: ‘Dit is onze erotische film’ Bekijk deze video » Ruzie tussen Kenzy en Moraima in Een Jaar Van Je Leven, ''met mij moet je niet sollen'' Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's