Woensdag in Steenrijk, Straatarm: 'hysterisch' koppel gaat naar musical 14

Woensdag in Steenrijk, Straatarm: 'hysterisch' koppel gaat naar musical 14

Richard Sauembier, ook bekend als de 'Schiedamse Duivenmelker', heeft een heerlijke tijd met zijn zoon tijdens hun luxe avontuur. Een bezoekje aan de Johan Cruijff musical '14' mag niet ontbreken. In Schiedam zelf is het even wennen voor het 'rijke' koppel. "Hysterisch" is het woord dat vaak weet te vallen.

Bekijk de beelden van Steenrijk, straatarm hieronder.

Woensdag in <em>Steenrijk, Straatarm</em>: 'hysterisch' koppel gaat naar musical <em>14</em> Richard Sauembier, ook bekend als de 'Schiedamse Duivenmelker', heeft een heerlijke tijd met zijn zoon tijdens hun luxe avontuur. Een bezoekje aan de Johan Cruijff musical '14' mag niet ontbreken. In Schiedam zelf is het even wennen voor het 'rijke' koppel. "Hysterisch" is het woord dat vaak weet te vallen. Bekijk de beelden van Steenrijk, straatarm hieronder. Steenrijk, straatarm is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Steenrijk, straatarm: ‘Mensen praten toch wel Nederlands in Friesland?’ Bekijk deze video » Vanavond in Steenrijk, Straatarm: geëmotioneerde vader kan zoon eindelijk honkbalspullen geven (video) Bekijk deze video » Zie: geëmotioneerde Richard blij met liefde van ander stel in Steenrijk Straatarm Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Steenrijk, straatarm is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV