‘Trut’ Stéphanie Hoogenberk afgemaakt in Vandaag Inside: ‘Hélène Hendriks is tof wijf’

‘Trut’ Stéphanie Hoogenberk afgemaakt in Vandaag Inside: ‘Hélène Hendriks is tof wijf’

Donderdag 30 maart 2023 om 09:03

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 29 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

René van der Gijp en Johan Derksen reageren fel op de harde kritiek die Hélène Hendriks over zich heen krijgt in de podcast De Shitshow van Stéphanie Hoogenberk. Zo wordt ze onder meer een ‘blonde del’ genoemd. Hélène vond eerder alles wat nu rond het wangedrag bij NOS Sport gebeurt wat overdreven en krijgt daarom zelfs dreigementen. Derksen neemt het nu voor haar op. “Dat is gewoon een tof wijf, die is niet zo kinderachtig en die is niet van de woke en die wordt dan door zo'n trut tot op het bot beledigd, weet je wel. Wij noemen haar toch ook geen stoephoer ofzo?”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

‘Trut’ Stéphanie Hoogenberk afgemaakt in <em>Vandaag Inside</em>: ‘Hélène Hendriks is tof wijf’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 29 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. René van der Gijp en Johan Derksen reageren fel op de harde kritiek die Hélène Hendriks over zich heen krijgt in de podcast De Shitshow van Stéphanie Hoogenberk. Zo wordt ze onder meer een ‘blonde del’ genoemd. Hélène vond eerder alles wat nu rond het wangedrag bij NOS Sport gebeurt wat overdreven en krijgt daarom zelfs dreigementen. Derksen neemt het nu voor haar op. “Dat is gewoon een tof wijf, die is niet zo kinderachtig en die is niet van de woke en die wordt dan door zo'n trut tot op het bot beledigd, weet je wel. Wij noemen haar toch ook geen stoephoer ofzo?” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's