Nikita in Lang Leve de Liefde: ''ben jij een borsten of een billenman?''

Nikita in Lang Leve de Liefde: ''ben jij een borsten of een billenman?''

Donderdag 30 maart 2023 om 14:03

Nikita en Shanin hebben een goede eerste indruk van elkaar in Lang Leve de Liefde. Ze durven elkaar dan ook van alles te vragen. ''Bij jij een borsten of een billenman?'' vraagt Nikita.

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Nikita in <em>Lang Leve de Liefde</em>: ''ben jij een borsten of een billenman?'' Nikita en Shanin hebben een goede eerste indruk van elkaar in Lang Leve de Liefde. Ze durven elkaar dan ook van alles te vragen. ''Bij jij een borsten of een billenman?'' vraagt Nikita. Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Sharona in Lang Leve de Liefde: 'Brood smeren voor je? Rot op' Bekijk deze video » Tiki in Lang Leve De Liefde: 'Onderdanig zijn daar houd ik wel van' (video) Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Sander kraakt Sara af vanwege kaaklijn, ‘Ik heb smaak’ Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's