Bekijk: Sven en Clariena in Het Roer Om: 'Wij gaan hier niet meer weg'

Bekijk: Sven en Clariena in Het Roer Om: 'Wij gaan hier niet meer weg'

Donderdag 30 maart 2023 om 21:45

Sven en Clariena zagen een ideale kans te leven en werken in hun geliefde Duitse stadje Wurzbach. Dit hebben zij waargemaakt bij Het Roer Om. Ze vertellen nu hoe het met ze gaat in Wurzbach.

Het roer om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Bekijk: Sven en Clariena in <em>Het Roer Om:</em> 'Wij gaan hier niet meer weg' Sven en Clariena zagen een ideale kans te leven en werken in hun geliefde Duitse stadje Wurzbach. Dit hebben zij waargemaakt bij Het Roer Om. Ze vertellen nu hoe het met ze gaat in Wurzbach. Het roer om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk hierboven de video van Sven en Clariena. Bekijk ook Bekijk: Eke en Goitske van Het Roer Om: 'We leven onze droom!' Bekijk deze video » Knallende ruzie Bart en Stefan in Het roer om: ‘Je bent een luie kut!’ Bekijk deze video » Het Roer Om: hoe is het nu met Westfalia-Bart, Jeremy & Jesse? Bekijk deze video »

Bekijk hierboven de video van Sven en Clariena.

Actuele video's

Meer actuele video's