Wie wordt de nieuwe manager? (Een Jaar Van Je Leven)

Wie wordt de nieuwe manager? (Een Jaar Van Je Leven)

In Een Jaar Van Je Leven moet er een nieuwe manager worden gekozen voor de maand april. Iedere maand moeten er minimaal twee deelnemers zich verkiesbaar stellen. Echter is Esther deze maand de enige die zich heeft opgegeven. Hoe gaat dit nu verder?

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Wie wordt de nieuwe manager? (<em>Een Jaar Van Je Leven</em>) In Een Jaar Van Je Leven moet er een nieuwe manager worden gekozen voor de maand april. Iedere maand moeten er minimaal twee deelnemers zich verkiesbaar stellen. Echter is Esther deze maand de enige die zich heeft opgegeven. Hoe gaat dit nu verder? Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Kim uit Een Jaar Van Je Leven moet dramatische beslissing nemen (video) Bekijk deze video » Hilarisch: Eunice probeert pruiken (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Zoë verveelt zich en moet huilen na kritiek van Wendy Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV