Kim uit Een Jaar Van Je Leven moet dramatische beslissing nemen (video)

Kim uit Een Jaar Van Je Leven moet dramatische beslissing nemen (video)

Kim uit Een Jaar Van Je Leven moet een dramatische beslissing nemen want haar vader is ernstig ziek. In Shownieuws zien we het fragment waarin ze haar brief voorleest en de opties die zij heeft, opsomt.

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

Kim uit <em>Een Jaar Van Je Leven</em> moet dramatische beslissing nemen (video) Kim uit Een Jaar Van Je Leven moet een dramatische beslissing nemen want haar vader is ernstig ziek. In Shownieuws zien we het fragment waarin ze haar brief voorleest en de opties die zij heeft, opsomt. Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Dames Een Jaar Van Je Leven geilen op sportende Isaac: ‘Dit is onze erotische film’ Bekijk deze video » Ruzie tussen Kenzy en Moraima in Een Jaar Van Je Leven, ''met mij moet je niet sollen'' Bekijk deze video » Jan Willem is boos bij Een Jaar Van Je Leven: 'Wij moeten ingrijpen' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV