Hart van Nederland: peuter (2) verdrinkt in sloot in Huizen (video)

Hart van Nederland: peuter (2) verdrinkt in sloot in Huizen (video)

Maandag 3 april 2023 om 20:11

<em>Hart van Nederland</em>: peuter (2) verdrinkt in sloot in Huizen (video) De peuter die maandagochtend te water raakte in een sloot in Huizen (Noord-Holland) is verdronken. Het jonge kind werd na een snelle reddingsactie uit het water gehaald en gereanimeerd maar hulp mocht niet meer baten, meldt Hart van Nederland. Hart van Nederland: auto bijna rechtop in sloot bij Ellewoutsdijk (video) Bekijk deze video » ZwaargewondEen juf van een basisschool in Huizen heeft het kind uit de sloot gehaald. Het kind is gereanimeerd en zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, maar de hulp mocht uiteindelijk niet baten. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: Jaap van 83 bungelt drie kwartier aan dakraam, 'hij heeft mijn leven gered' Bekijk deze video » Zo reageert Caroline van der Plas (BBB) op nieuws over stikstofcompromis Bekijk deze video »
Nieuws :

De peuter die maandagochtend te water raakte in een sloot in Huizen (Noord-Holland) is verdronken. Het jonge kind werd na een snelle reddingsactie uit het water gehaald en gereanimeerd maar hulp mocht niet meer baten, meldt Hart van Nederland.

Zwaargewond
Een juf van een basisschool in Huizen heeft het kind uit de sloot gehaald. Het kind is gereanimeerd en zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, maar de hulp mocht uiteindelijk niet baten. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's