Bekijk: Anouk Maas: 'Ik twijfelde over Special Forces VIPS'

Bekijk: Anouk Maas: 'Ik twijfelde over Special Forces VIPS'

Maandag 3 april 2023 om 20:38

'Special Forces VIPS' is terug met een gloednieuw seizoen bekende én onbekende Nederlanders. Maar liefst veertien rekruten worden gedwongen om hun grenzen mijlenver te verleggen en de zwaarste training van Nederland te ondergaan.

Anouk over deelname
Anouk Maas is één van de kandidaten die meedoet aan het nieuwe seizoen van Special Forces Vips. Ze geeft toe dat ze niet meteen stond te springen om mee te doen aan het programma.

Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard.

Bekijk: Anouk Maas: 'Ik twijfelde over <em>Special Forces VIPS</em>' 'Special Forces VIPS' is terug met een gloednieuw seizoen bekende én onbekende Nederlanders. Maar liefst veertien rekruten worden gedwongen om hun grenzen mijlenver te verleggen en de zwaarste training van Nederland te ondergaan. Anouk over deelnameAnouk Maas is één van de kandidaten die meedoet aan het nieuwe seizoen van Special Forces Vips. Ze geeft toe dat ze niet meteen stond te springen om mee te doen aan het programma. Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard. Bekijk ook Zien! Loodzware 'infinity loop' in laatste fase van Special Forces VIPS (video) Bekijk deze video » Kaj Gorgels over de staf van Special Forces: "Wat een teringlijers zijn dit" (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Rico Verhoeven over Black Lotus Bekijk deze video »
TV :
Bekijk: Anouk Maas: 'Ik twijfelde over Special Forces VIPS'

Actuele video's

Meer actuele video's