Bloed, zweet en tranen: bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Special Forces

Bloed, zweet en tranen: bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Special Forces

Maandag 3 april 2023 om 20:43

Vorig jaar lukte het Kaj Gorgels, Donny Roelvink en Mark Schaaf om de bizarre training van de Special Forces te doorstaan. Ook dit jaar komt een groep van bekende én onbekende Nederlanders bij elkaar om voor eens en voor altijd uit te maken of zij het in zich hebben en wie zich kan meten aan deze speciaal getrainde militaire eenheden.

Special Forces
Onder leiding van oud-Special Forces Operators Erik Wegewijs, Sander Aarts, Bas Kremer en Mitchell Ossebaar ondergaan de kandidaten de meest extreme beproevingen in het ijskoude Bulgarije. Een schouder om op uit te huilen is er beslist niet als ze hun grenzen verleggen en zichzelf op allerlei manieren tegenkomen. Hoe ver durven ze te gaan?

Bekijk hieronder de eerste beelden.

Bloed, zweet en tranen: bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen <em>Special Forces</em> Vorig jaar lukte het Kaj Gorgels, Donny Roelvink en Mark Schaaf om de bizarre training van de Special Forces te doorstaan. Ook dit jaar komt een groep van bekende én onbekende Nederlanders bij elkaar om voor eens en voor altijd uit te maken of zij het in zich hebben en wie zich kan meten aan deze speciaal getrainde militaire eenheden. Special ForcesOnder leiding van oud-Special Forces Operators Erik Wegewijs, Sander Aarts, Bas Kremer en Mitchell Ossebaar ondergaan de kandidaten de meest extreme beproevingen in het ijskoude Bulgarije. Een schouder om op uit te huilen is er beslist niet als ze hun grenzen verleggen en zichzelf op allerlei manieren tegenkomen. Hoe ver durven ze te gaan? Bekijk hieronder de eerste beelden. Bekijk ook Zien! Loodzware 'infinity loop' in laatste fase van Special Forces VIPS (video) Bekijk deze video » Kaj Gorgels over de staf van Special Forces: "Wat een teringlijers zijn dit" (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Rico Verhoeven over Black Lotus Bekijk deze video »
TV :
Bloed, zweet en tranen: bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Special Forces

Actuele video's

Meer actuele video's