Een jaar van je leven verhuist naar dit nieuwe tijdstip

Een jaar van je leven verhuist naar dit nieuwe tijdstip

Dinsdag 4 april 2023 om 11:32

Een jaar van je leven, het realityprogramma dat iedere werkdag te zien is op SBS6, krijgt een nieuw uitzendtijdstip: vanaf maandag 10 april is Een Jaar Van Je Leven elke werkdag te zien om 19.45 uur. Tot die tijd is het programma nog gewoon om 18:20 uur te zien.

Bekijk hieronder hoe Kim onlangs een zeer heftige brief kreeg in Een jaar van je leven

<em>Een jaar van je leven</em> verhuist naar dit nieuwe tijdstip Een jaar van je leven, het realityprogramma dat iedere werkdag te zien is op SBS6, krijgt een nieuw uitzendtijdstip: vanaf maandag 10 april is Een Jaar Van Je Leven elke werkdag te zien om 19.45 uur. Tot die tijd is het programma nog gewoon om 18:20 uur te zien. Bekijk hieronder hoe Kim onlangs een zeer heftige brief kreeg in Een jaar van je leven Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Jan-Willem klaar met gezond eten (Een Jaar Van Je Leven): ‘Flikker op met die troep’ Bekijk deze video » Bekijk: Babette roept Erik op het matje (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video »
TV :
Een jaar van je leven verhuist naar dit nieuwe tijdstip

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's