Bekijk: Babette roept Erik op het matje (Een Jaar Van Je Leven)

Bekijk: Babette roept Erik op het matje (Een Jaar Van Je Leven)

Maandag 3 april 2023 om 19:15

Erik heeft slapende honden wakkergemaakt. Babette heeft samen met andere bewoners een wat opgenomen via de Ipod. Hierin werd duidelijk dat wat haar betreft de oudjes het pand mogen verlaten. Janet kom verhaal halen bij Babette. "Mensen die op de bank zitten de hele dag, die voegen niks toe. Esther mag van mij morgen al weg zijn. Maar dit gaat niet om jou, jou zou ik er nooit uitstemmen," aldus Babette. Vervolgens helpt Wendy, haar beste vriendin Babette door Erik op het matje te roepen.

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Bekijk: Babette roept Erik op het matje <em>(Een Jaar Van Je Leven)</em> Erik heeft slapende honden wakkergemaakt. Babette heeft samen met andere bewoners een wat opgenomen via de Ipod. Hierin werd duidelijk dat wat haar betreft de oudjes het pand mogen verlaten. Janet kom verhaal halen bij Babette. "Mensen die op de bank zitten de hele dag, die voegen niks toe. Esther mag van mij morgen al weg zijn. Maar dit gaat niet om jou, jou zou ik er nooit uitstemmen," aldus Babette. Vervolgens helpt Wendy, haar beste vriendin Babette door Erik op het matje te roepen. Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Wie wordt de nieuwe manager? (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: potentiële managers verzinnen zeer bijzondere slogans Bekijk deze video » Jan-Willem klaar met gezond eten (Een Jaar Van Je Leven): ‘Flikker op met die troep’ Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's