Jan-Willem klaar met gezond eten (Een Jaar Van Je Leven): ‘Flikker op met die troep’

Jan-Willem klaar met gezond eten (Een Jaar Van Je Leven): ‘Flikker op met die troep’

Maandag 3 april 2023 om 17:07

Zien: dames Een Jaar Van Je Leven geilen op sportende Isaac, 'onze erotische film'

Jan-Willem is helemaal klaar met het gezonde eten in Een Jaar Van Je Leven. Hij is al heel wat kilo’s kwijt en is daar niet blij mee, hij mist zijn ‘dikke kop’. Bovendien is hij regelmatig duizelig vanwege de gezonde maaltijden die hij krijgt voorgeschoteld. “Oh wat is het gezond is het allemaal. Flikker op man met die troep. Doe mij maar een gehaktbal met mayonaise elke dag, dan vind ik het goed.”

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Jan-Willem klaar met gezond eten (<em>Een Jaar Van Je Leven</em>): ‘Flikker op met die troep’ Zien: dames Een Jaar Van Je Leven geilen op sportende Isaac, 'onze erotische film' Jan-Willem is helemaal klaar met het gezonde eten in Een Jaar Van Je Leven. Hij is al heel wat kilo’s kwijt en is daar niet blij mee, hij mist zijn ‘dikke kop’. Bovendien is hij regelmatig duizelig vanwege de gezonde maaltijden die hij krijgt voorgeschoteld. “Oh wat is het gezond is het allemaal. Flikker op man met die troep. Doe mij maar een gehaktbal met mayonaise elke dag, dan vind ik het goed.” Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Zoë verveelt zich en moet huilen na kritiek van Wendy Bekijk deze video » Wie wordt de nieuwe manager? (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's