ZIEN: Willem-Alexander bezoekt rampplek Voorschoten (video)

ZIEN: Willem-Alexander bezoekt rampplek Voorschoten (video)

ZIEN: Willem-Alexander bezoekt rampplek <em>Voorschoten</em> (video) Koning Willem-Alexander, die dinsdagochtend als snel na het treinongeluk in Voorschoten zijn medeleven betuigde, is nu zelf ook een kijkje komen nemen op de plek des onheils. Te zien is hoe hij, onder begeleiding van een agent, richting het rampgebied loopt. Hieronder zie je hoe de koning aankomt in Voorschoten. Bovenaan deze pagina zie je hoe de ontspoorde trein er vanuit de lucht uit ziet. Bekijk ook Treinongeluk Voorschoten: bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video » TERUGKIJKEN: persconferentie over treinongeluk Voorschoten Bekijk deze video » Ooggetuige treinongeluk Voorschoten: 'Mensen klommen in paniek uit de ramen' (video) Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander in Voorschoten: 'Ontzettend tragisch' (video) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 4 april 2023 om 12:11

Koning Willem-Alexander, die dinsdagochtend als snel na het treinongeluk in Voorschoten zijn medeleven betuigde, is nu zelf ook een kijkje komen nemen op de plek des onheils. Te zien is hoe hij, onder begeleiding van een agent, richting het rampgebied loopt.

Hieronder zie je hoe de koning aankomt in Voorschoten. Bovenaan deze pagina zie je hoe de ontspoorde trein er vanuit de lucht uit ziet.

Actuele video's

Meer actuele video's