Video: wat is er met Stromae aan de hand?

Video: wat is er met Stromae aan de hand?

Woensdag 5 april 2023 om 09:34

De Belgische zanger Stromae heeft zijn concerten in de Amsterdamse Ziggo Dome, die volgende week zouden plaatsvinden, afgezegd. Wat is er aan de hand? 'Hij heeft 15 optredens moeten schrappen uit zijn wereldtournee omdat hij zich mentaal niet goed voelt', vertelt William Rutten.

Verklaring Stromae
Stromae, die weleens vaker te kampen heeft gehad met psychische problemen, liet weten op Instagram: 'Ik ben tot het besef fekomen dat mijn huidige gezondheidstoestand me momenteel niet toestaat jullie te zien.'

Zijn hele verklaring zie je hieronder, in het fragment van Shownieuws

Video: wat is er met <em>Stromae</em> aan de hand? De Belgische zanger Stromae heeft zijn concerten in de Amsterdamse Ziggo Dome, die volgende week zouden plaatsvinden, afgezegd. Wat is er aan de hand? 'Hij heeft 15 optredens moeten schrappen uit zijn wereldtournee omdat hij zich mentaal niet goed voelt', vertelt William Rutten. Verklaring StromaeStromae, die weleens vaker te kampen heeft gehad met psychische problemen, liet weten op Instagram: 'Ik ben tot het besef fekomen dat mijn huidige gezondheidstoestand me momenteel niet toestaat jullie te zien.' Zijn hele verklaring zie je hieronder, in het fragment van Shownieuws Bekijk ook Kamer in Code Rosé van de Meilandjes boeken? Zoveel ben je kwijt (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's