Spoedeisende hulp 24/7: heldin gewond nadat ze iemand uit brandend huis redt

Spoedeisende hulp 24/7: heldin gewond nadat ze iemand uit brandend huis redt

<em>Spoedeisende hulp 24/7</em>: heldin gewond nadat ze iemand uit brandend huis redt In de realityserie Spoedeisende hulp 24/7 is een vrouw binnengebracht nadat ze een heldendaad verrichtte. Ze heeft iemand uit een huis gehaald dat in brand stond en redde zo iemands leven. Ze komt er zelf ook niet helemaal ongeschonden van af… Bekijk het fragment van Spoedeisende hulp 24/7 hieronder. Spoedeisende hulp 24/7 is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Liefde voor het landgoed: Otto en Marlies hebben groot nieuws, 'we gaan trouwen!' Bekijk deze video » 'Uit dood herrezen' Sophie Hilbrand kan lachen om vernederende uitspraak 'housewives' Bekijk deze video » Kijkcijfers donderdag: De Bauers - 20 jaar later blijft ongekend populair, drama voor SBS6 Bekijk deze video »
Maandag 29 april om 14:21

In de realityserie Spoedeisende hulp 24/7 is een vrouw binnengebracht nadat ze een heldendaad verrichtte. Ze heeft iemand uit een huis gehaald dat in brand stond en redde zo iemands leven. Ze komt er zelf ook niet helemaal ongeschonden van af…

Bekijk het fragment van Spoedeisende hulp 24/7 hieronder. Spoedeisende hulp 24/7 is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Actuele video's

Meer actuele video's