Woensdag in Steenrijk, Straatarm: Ilona enorm dankbaar in pretpark

Woensdag in Steenrijk, Straatarm: Ilona enorm dankbaar in pretpark

Woensdag in <em>Steenrijk, Straatarm</em>: Ilona enorm dankbaar in pretpark Woensdagavond zien we in Steenrijk, Straatarm hoe interieurstylistenduo Ruud & Jorg voor een paar dagen met het leven van de alleenstaande moeder Illona (en haar kinderen Demano en Mila) ruilt. Waar die eerste twee gaan meewerken in de supermarkt genieten Ilona en haar gezin van een heerlijke dagje uit naar een pretpark: 'Ik vond het geweldig om met mijn gezin eventjes een dagje weg te gaan, leuke dingen te kunnen doen.' Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Lorraine en Merle onlangs hun luxe-leventje in Istanbul voor een paar dagen opgaven. Bekijk ook Kamer in Code Rosé van de Meilandjes boeken? Zoveel ben je kwijt (Shownieuws) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: bloedchagrijnige Marieke bitcht tegen haar date Erik Bekijk deze video » Twitter walgt van telefoongedrag Mark Rutte & Esther Ouwehand spreekt hem erop aan (video) Bekijk deze video »
TV :
Woensdag 5 april 2023 om 13:11

Woensdagavond zien we in Steenrijk, Straatarm hoe interieurstylistenduo Ruud & Jorg voor een paar dagen met het leven van de alleenstaande moeder Illona (en haar kinderen Demano en Mila) ruilt. Waar die eerste twee gaan meewerken in de supermarkt genieten Ilona en haar gezin van een heerlijke dagje uit naar een pretpark: 'Ik vond het geweldig om met mijn gezin eventjes een dagje weg te gaan, leuke dingen te kunnen doen.'

Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Lorraine en Merle onlangs hun luxe-leventje in Istanbul voor een paar dagen opgaven.

Actuele video's

Meer actuele video's