Bekijk: varkensstal in Sint-Oedenrode staat in brand: 'Het gaat om negenhonderd varkens'

Bekijk: varkensstal in Sint-Oedenrode staat in brand: 'Het gaat om negenhonderd varkens'

Woensdag 5 april 2023 om 14:11

Een varkensstal in het Brabantse Sint-Oedenrode is woensdagmiddag getroffen door een zeer grote brand. Volgens een woordvoerster van de Veiligheidsregio Brabant Noord zouden in de stal zo'n negenhonderd varkens zijn, maar hoe het daarmee is, kon ze nog niet vertellen.

Oorzaak van de brand
Als gevolg van de brand is een grote rookzuil tot in de verre omgeving zichtbaar. De oorzaak van de brand aan de Spierkesweg in het buitengebied van het Brabantse dorp, die rond 12.00 uur uitbrak, is onbekend. Nadere bijzonderheden ontbreken nog.

Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland.

Bekijk: varkensstal in Sint-Oedenrode staat in brand: 'Het gaat om negenhonderd varkens' Een varkensstal in het Brabantse Sint-Oedenrode is woensdagmiddag getroffen door een zeer grote brand. Volgens een woordvoerster van de Veiligheidsregio Brabant Noord zouden in de stal zo'n negenhonderd varkens zijn, maar hoe het daarmee is, kon ze nog niet vertellen. Oorzaak van de brandAls gevolg van de brand is een grote rookzuil tot in de verre omgeving zichtbaar. De oorzaak van de brand aan de Spierkesweg in het buitengebied van het Brabantse dorp, die rond 12.00 uur uitbrak, is onbekend. Nadere bijzonderheden ontbreken nog. Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland. Koning Willem-Alexander in Voorschoten: 'Ontzettend tragisch' (video) Bekijk deze video » Zie: totale ravage na ongeluk met meerdere voertuigen op A67 richting Eindhoven Bekijk deze video » Spakenburgers hebben vertrouwen in hun club, ''Het zou mooi zijn'' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's