Steenrijk, Straatarm: Ruud en Jorg worden emotioneel van leven alleenstaande moeder

Steenrijk, Straatarm: Ruud en Jorg worden emotioneel van leven alleenstaande moeder

Donderdag 6 april 2023 om 11:19

In Steenrijk, Straatarm Ruilt Ilona, samen met haar twee kinderen Demano en Lila, van leven met de interieurdesigners Ruud en Jorg. Terwijl de mannen wennen aan hun nieuwe budget van vijftig euro en lekker knakworst pasta bereiden, beginnen Ilona en haar kinderen langzaam te wennen aan hun nieuwe, rijke bestaan.

Een nieuwe realiteit
Ruud en Jorg beginnen met werken in hun nieuwe realiteit en hebben een leuke baan bij de supermarkt, een groot verschil met hun vorige carrière als interieurontwerpers. Terwijl de mannen hard aan het werk zijn, neemt Ilona haar kinderen mee naar een pretpark waar emotioneel op gereageerd wordt.

Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder.

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: Ruud en Jorg worden emotioneel van leven alleenstaande moeder In Steenrijk, Straatarm Ruilt Ilona, samen met haar twee kinderen Demano en Lila, van leven met de interieurdesigners Ruud en Jorg. Terwijl de mannen wennen aan hun nieuwe budget van vijftig euro en lekker knakworst pasta bereiden, beginnen Ilona en haar kinderen langzaam te wennen aan hun nieuwe, rijke bestaan. Een nieuwe realiteitRuud en Jorg beginnen met werken in hun nieuwe realiteit en hebben een leuke baan bij de supermarkt, een groot verschil met hun vorige carrière als interieurontwerpers. Terwijl de mannen hard aan het werk zijn, neemt Ilona haar kinderen mee naar een pretpark waar emotioneel op gereageerd wordt. Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder. Steenrijk, straatarm is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Woensdag in Steenrijk, Straatarm: Ilona enorm dankbaar in pretpark Bekijk deze video » Ontroerend! Steenrijk, Straatarm: alleenstaande moeder krijgt DE kans van haar leven (video) Bekijk deze video »
TV :

Steenrijk, straatarm is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's