Ontroerend! Steenrijk, Straatarm: alleenstaande moeder krijgt DE kans van haar leven (video)

Ontroerend! Steenrijk, Straatarm: alleenstaande moeder krijgt DE kans van haar leven (video)

Woensdag 5 april 2023 om 22:38

Bourgondiërs Ruud en Jorg wonen in een prettig pandje met bioscoop, zwembad en jacuzzi. Hun woning is door hen smaakvol ingericht want interieurstyling is het vakgebied waarmee ze hun vermogen hebben vergaard.

Kans
Alleenstaande moeder Ilona woont met haar twee kinderen Demano en Mila minder luxe, in een sociale huurwoning. Bij de plaatselijke supermarkt is zij caissière, met een weekbudget van slechts €50,- is dat geen vetpot. In Steenrijk, Straatarm zien we hoe Ruud en Jorg Ilona haar de kans van haar leven bieden.

Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder.

Ontroerend! <em>Steenrijk, Straatarm</em>: alleenstaande moeder krijgt DE kans van haar leven (video) Bourgondiërs Ruud en Jorg wonen in een prettig pandje met bioscoop, zwembad en jacuzzi. Hun woning is door hen smaakvol ingericht want interieurstyling is het vakgebied waarmee ze hun vermogen hebben vergaard. KansAlleenstaande moeder Ilona woont met haar twee kinderen Demano en Mila minder luxe, in een sociale huurwoning. Bij de plaatselijke supermarkt is zij caissière, met een weekbudget van slechts €50,- is dat geen vetpot. In Steenrijk, Straatarm zien we hoe Ruud en Jorg Ilona haar de kans van haar leven bieden. Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder. Steenrijk, straatarm is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Woensdag in Steenrijk, Straatarm: 'Ik heb nog nooit getankt, in Turkije wordt dat voor me gedaan' Bekijk deze video » Vanavond in Steenrijk, Straatarm: geëmotioneerde vader kan zoon eindelijk honkbalspullen geven (video) Bekijk deze video » Woensdag in Steenrijk, Straatarm: Ilona enorm dankbaar in pretpark Bekijk deze video »

Steenrijk, straatarm is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's