Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Flikken Maastricht gaat Wolfs en Eva gewoon weer ouderwets op onderzoek uit, maar achter dat verhaal schuilt natuurlijk nog altijd Eddie, die heeft afgerekend met zijn verzorgers. MotorcriminelenEva en Wolfs gaan weer op onderzoek uit. Een abortusarts wordt vermoord gevonden in haar appartement. Al snel wordt DNA aangetroffen van een bekeerde motorcrimineel. Is ze slachtoffer van de verhardende discussie over abortus en vermoord door een fanaat? ProfvoetballersMarion en Romeo worden bij een inbraak geroepen in de zaak van een ex-profvoetballer. Er blijkt voor tonnen aan verzamelobjecten te zijn gestolen. Bekijk ook Rob Goossens over succes Flikken Maastricht: 'weet wat je krijgt' (video) Bekijk deze video » Vrijdag in Flikken Maastricht: grote zorgen over veiligheid Marion Bekijk deze video »
Uitzending :
Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 7 april 2023 om 21:32

In de nieuwe aflevering van Flikken Maastricht gaat Wolfs en Eva gewoon weer ouderwets op onderzoek uit, maar achter dat verhaal schuilt natuurlijk nog altijd Eddie, die heeft afgerekend met zijn verzorgers.

Motorcriminelen
Eva en Wolfs gaan weer op onderzoek uit. Een abortusarts wordt vermoord gevonden in haar appartement. Al snel wordt DNA aangetroffen van een bekeerde motorcrimineel. Is ze slachtoffer van de verhardende discussie over abortus en vermoord door een fanaat?

Profvoetballers
Marion en Romeo worden bij een inbraak geroepen in de zaak van een ex-profvoetballer. Er blijkt voor tonnen aan verzamelobjecten te zijn gestolen.

Actuele video's

Meer actuele video's