Sluw! Selma Omari zit op het juiste spoor en onthult verrader Maria Fiselier in De Verraders

Sluw! Selma Omari zit op het juiste spoor en onthult verrader Maria Fiselier in De Verraders

Sluw! <em>Selma Omari</em> zit op het juiste spoor en onthult verrader <em>Maria Fiselier</em> in <em>De Verraders</em> Maria Fiselier spreekt Selma Omari persoonlijk aan bij haar vertrek. Na een flinke serenade komt Maria met het verlossende woord: "Maar je zit wel op het goede spoor, ik ben een verrader." Bekijk de beelden van De Verraders hieronder. De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.Bekijk ook Maria vond het zwaar om een Verrader te zijn, 'psychologische hulp had ik echt nodig' Bekijk deze video » Selma Omari pittig gesprek met Maria Fiselier in De Verraders Bekijk deze video » Knallende ruzie De Verraders Katinka en Sander: ‘Anders flikker ik jou er ook uit!’ Bekijk deze video »
Tuesday 4 April 2023 om 14:50

Maria Fiselier spreekt Selma Omari persoonlijk aan bij haar vertrek. Na een flinke serenade komt Maria met het verlossende woord: "Maar je zit wel op het goede spoor, ik ben een verrader."

Bekijk de beelden van De Verraders hieronder.

De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's