Ferry Doedens in Cast over avond van de prostaat: ‘Mijn opa had een prostaat’

Ferry Doedens in Cast over avond van de prostaat: ‘Mijn opa had een prostaat’

Vrijdag 7 april 2023 om 17:17

De satirische serie Cast staat in het teken van de avond van de prostaat. Stefano Keizers laat zijn licht schijnen op dit onderwerp, ook Ferry Doedens kan erover meepraten. Al lijkt het erop dat hij niet echt weet waar hij het over heeft. “Mijn opa had een prostaat”, aldus de acteur. Volgens hem gaat het om een ‘sluipmoordenaar’. “Een klein deel van de mannen heeft prostaat. Behalve als je er gewoon op tijd bij bent.”

Bekijk de beelden van Cast hieronder.

De serie Cast is elke donderdag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Cast terugkijken bij Gids.tv.

Ferry Doedens in <em>Cast</em> over avond van de prostaat: ‘Mijn opa had een prostaat’ De satirische serie Cast staat in het teken van de avond van de prostaat. Stefano Keizers laat zijn licht schijnen op dit onderwerp, ook Ferry Doedens kan erover meepraten. Al lijkt het erop dat hij niet echt weet waar hij het over heeft. “Mijn opa had een prostaat”, aldus de acteur. Volgens hem gaat het om een ‘sluipmoordenaar’. “Een klein deel van de mannen heeft prostaat. Behalve als je er gewoon op tijd bij bent.” Bekijk de beelden van Cast hieronder. De serie Cast is elke donderdag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Cast terugkijken bij Gids.tv. Assepoester wordt Ass Poes in Cast: ‘Nu ben je aan het misgenderen’ Bekijk deze video » Romantisch moment verstoord in Down the Road: ‘En nu pak ik een Tic Tac’ Bekijk deze video »


Actuele video's

Meer actuele video's