Een Jaar Van Je Leven: spelletjesavond loopt compleet in de soep

Een Jaar Van Je Leven: spelletjesavond loopt compleet in de soep

Donderdag 6 april 2023 om 20:03

Wat bedoelt was als een gezellige spelletjesavond, loopt toch iets anders. Er worden vragen gesteld die niemand weet, en antwoorden die helemaal niet kloppen. Alles loopt door elkaar en brengt veel irritatie.

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: spelletjesavond loopt compleet in de soep Wat bedoelt was als een gezellige spelletjesavond, loopt toch iets anders. Er worden vragen gesteld die niemand weet, en antwoorden die helemaal niet kloppen. Alles loopt door elkaar en brengt veel irritatie. Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zie: Een Jaar van je Leven gaat verhuizen naar 19.45 uur Bekijk deze video » Jeffrey heeft er geen zin meer in en barst in tranen uit (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video » Kim verlaat Een Jaar Van Je Leven definitief voor zieke vader: bekijk haar hoogtepunten Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's