Kim verlaat Een Jaar Van Je Leven definitief voor zieke vader: bekijk haar hoogtepunten

Kim verlaat Een Jaar Van Je Leven definitief voor zieke vader: bekijk haar hoogtepunten

Kim verlaat <em>Een Jaar Van Je Leven</em> definitief voor zieke vader: bekijk haar hoogtepunten In de video hierboven zie je dat Kim slecht nieuws krijgt over haar zieke vader Kim heeft in Een Jaar Van Je Leven een brief gekregen van het thuisfront met slecht nieuws. Haar vader was al ernstig ziek en hij heeft besloten dat hij niet verder wil, het euthanasie-traject wordt gestart. Kim had daarom in eerste instantie besloten om de realityserie tijdelijk te verlaten, maar al snel bleek dat ze definitief niet meer terug zou keren. Hoog tijd om een aantal mooie momenten van Kim in de realityserie, die draait om een prijzenpot van een miljoen euro, op een rijtje te zetten. Bekijk de hoogtepunten van Kim in Een Jaar Van Je Leven in de video hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Zie: Een Jaar van je Leven gaat verhuizen naar 19.45 uur Bekijk deze video » Jeffrey heeft er geen zin meer in en barst in tranen uit (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video »
TV :
Kim verlaat Een Jaar Van Je Leven definitief voor zieke vader: bekijk haar hoogtepunten
Donderdag 6 april 2023 om 14:44

In de video hierboven zie je dat Kim slecht nieuws krijgt over haar zieke vader

Kim heeft in Een Jaar Van Je Leven een brief gekregen van het thuisfront met slecht nieuws. Haar vader was al ernstig ziek en hij heeft besloten dat hij niet verder wil, het euthanasie-traject wordt gestart. Kim had daarom in eerste instantie besloten om de realityserie tijdelijk te verlaten, maar al snel bleek dat ze definitief niet meer terug zou keren. Hoog tijd om een aantal mooie momenten van Kim in de realityserie, die draait om een prijzenpot van een miljoen euro, op een rijtje te zetten.

Bekijk de hoogtepunten van Kim in Een Jaar Van Je Leven in de video hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's