Vandaag Inside: Özcan Akyol zet de boel op scherp met opmerkelijke actie

Vandaag Inside: Özcan Akyol zet de boel op scherp met opmerkelijke actie

Dinsdag 11 april 2023 om 09:58

Sinds het aanstekerinicident bij Feyenoord - Ajax zijn de regels bij voetbalwedstrijden flink aangescherpt door de KNVB, vertelt Bas Nijhuis bij Vandaag Inside. Özcan Akyol zet de boel vervolgens lekker op scherp: 'Als ik nu een plastic bekertje op het veld gooi dan kan jij al staken?' Vervolgens voegt hij de daad bij het woord...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 10 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: <em>Özcan Akyol</em> zet de boel op scherp met opmerkelijke actie Sinds het aanstekerinicident bij Feyenoord - Ajax zijn de regels bij voetbalwedstrijden flink aangescherpt door de KNVB, vertelt Bas Nijhuis bij Vandaag Inside. Özcan Akyol zet de boel vervolgens lekker op scherp: 'Als ik nu een plastic bekertje op het veld gooi dan kan jij al staken?' Vervolgens voegt hij de daad bij het woord... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 10 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's