Grappenmaker Maxime is weer de leukste thuis in Chateau Meiland of niet? (video)

Grappenmaker Maxime is weer de leukste thuis in Chateau Meiland of niet? (video)

Dinsdag 11 april 2023 om 12:45

Maxime is in Chateau Meiland zoals altijd een grote hulp bij het klussen maar er is altijd ruimte voor een grapje. Dus zodra ze haar kans schoon ziet, laat deze grappenmaker zich weer van haar leukste kant zien of niet?

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder

Grappenmaker <em>Maxime</em> is weer de leukste thuis in <em>Chateau Meiland</em> of niet? (video) Maxime is in Chateau Meiland zoals altijd een grote hulp bij het klussen maar er is altijd ruimte voor een grapje. Dus zodra ze haar kans schoon ziet, laat deze grappenmaker zich weer van haar leukste kant zien of niet? Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Martien Meiland schrikt van werkwijze 'boomverhuizers': 'Onverantwoord!' (video) Bekijk deze video » Maxime Meiland: 'Ik kom aan van die spiraal, denk dat ik hem er uit laat halen' (Chateau Meiland) Bekijk deze video » Binnenkijken: Meiland-pension Code Rosé is bijna af (video) Bekijk deze video »

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's