Vandaag Inside: Angela de Jong vereerd met aanval Marcel van Roosmalen

Vandaag Inside: Angela de Jong vereerd met aanval Marcel van Roosmalen

Woensdag 12 april 2023 om 11:32

Angela de Jong en Marcel van Roosmalen hebben al jaren een soort van vete. De storm was de afgelopen maanden echter wat gaan liggen, totdat Van Roosmalen vorige week de tv-columniste weer flink aanpakte en haar onder andere een bemoeizuchtige overbuurvrouw noemde. Wat vindt ze van de kritiek? 'Ik was vooral heel erg vereerd, dat hij blijkbaar geen belangrijker onderwerp had dan ik.'

'Ik zit hem dwars'
Ook zegt ze: 'Kennelijk zit ik hem heel erg dwars, dat vind ik dan altijd wel weer heel erg grappig.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 11 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: <em>Angela de Jong</em> vereerd met aanval Marcel van Roosmalen Angela de Jong en Marcel van Roosmalen hebben al jaren een soort van vete. De storm was de afgelopen maanden echter wat gaan liggen, totdat Van Roosmalen vorige week de tv-columniste weer flink aanpakte en haar onder andere een bemoeizuchtige overbuurvrouw noemde. Wat vindt ze van de kritiek? 'Ik was vooral heel erg vereerd, dat hij blijkbaar geen belangrijker onderwerp had dan ik.' 'Ik zit hem dwars'Ook zegt ze: 'Kennelijk zit ik hem heel erg dwars, dat vind ik dan altijd wel weer heel erg grappig.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 11 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's