Johan Derksen over Mitchel aan de Maas: "Het is een heel vrolijk mannetje, ADHD"

Johan Derksen over Mitchel aan de Maas: "Het is een heel vrolijk mannetje, ADHD"

Woensdag 12 april 2023 om 11:57

In Vandaag Inside wordt het nieuwe SBS6-programma Mitchel aan de Maas besproken. Johan Derksen heeft het gezien, Wilfred Genee ook.

Positief
Johan is positief en wil er wel wat over kwijt: "Het is een heel vrolijk mannetje, ADHD. Ik denk dat je er heel moe van wordt als je de hele dag met die man moet doorbrengen". Derksen vervolgt: "Ik denk dat Rotterdam er blij mee is." Voor René van der Gijp zijn de beelden nieuw en hij barst in lachen uit!

> Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 11 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> over <em>Mitchel aan de Maas</em>: &quot;Het is een heel vrolijk mannetje, ADHD&quot; In Vandaag Inside wordt het nieuwe SBS6-programma Mitchel aan de Maas besproken. Johan Derksen heeft het gezien, Wilfred Genee ook. PositiefJohan is positief en wil er wel wat over kwijt: "Het is een heel vrolijk mannetje, ADHD. Ik denk dat je er heel moe van wordt als je de hele dag met die man moet doorbrengen". Derksen vervolgt: "Ik denk dat Rotterdam er blij mee is." Voor René van der Gijp zijn de beelden nieuw en hij barst in lachen uit! > Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 11 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Mitchel aan de Maas is vanaf dinsdag 11 april iedere week om 20:30 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je de beste fragmenten en alle afleveringen van Mitchel aan de Maas terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Mitchel aan de Maas is vanaf dinsdag 11 april iedere week om 20:30 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je de beste fragmenten en alle afleveringen van Mitchel aan de Maas terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's