ZIEN: Wietze en Klaas kondigen afscheid ochtendshow op 538 aan (video)

ZIEN: Wietze en Klaas kondigen afscheid ochtendshow op 538 aan (video)

Woensdag 12 april 2023 om 09:41

Wietze de Jager en Klaas van Eerden kondigen woensdagochtend aan dat hun ochtendshow stopt. Het zware gezinsleven en de ochtendshow zijn voor Wietze iets dat niet vol te houden is, vertelde hij in de uitzending.

ZIEN: Wietze en Klaas kondigen afscheid <em>ochtendshow</em> op 538 aan (video) Wietze de Jager en Klaas van Eerden kondigen woensdagochtend aan dat hun ochtendshow stopt. Het zware gezinsleven en de ochtendshow zijn voor Wietze iets dat niet vol te houden is, vertelde hij in de uitzending. Doek gevallenSamen met de dj's en de zender werd het besluit genomen: 'Ik ben heel blij dat we het eerlijke verhaal kunnen vertellen. Er komt veel meer bij kijken dan die vier uur radio maken, ik kan mij niet committeren voor de nodige drie, vijf, zeven jaar. Daarom is nu het doek gevallen', vertelt Wietze in het afscheidspraatje. Na de zomer zijn Tim Klein en zijn sidekicks Rick, Niels en Florentien de vervangers. Die vier werken nu bij Radio Veronica. Bekijk het fragment van de 538 Ochtendshow hierboven. Bekijk ook Wietze de Jager heeft groot nieuws, ''Wij zijn in verwachting van ons vierde kindje!'' Bekijk deze video » Wietze de Jager geeft Klaas van der Eerden raadsel: ‘Krijg je nóg een kind?!’ Bekijk deze video »
Nieuws :

Doek gevallen
Samen met de dj's en de zender werd het besluit genomen: 'Ik ben heel blij dat we het eerlijke verhaal kunnen vertellen. Er komt veel meer bij kijken dan die vier uur radio maken, ik kan mij niet committeren voor de nodige drie, vijf, zeven jaar. Daarom is nu het doek gevallen', vertelt Wietze in het afscheidspraatje. Na de zomer zijn Tim Klein en zijn sidekicks Rick, Niels en Florentien de vervangers. Die vier werken nu bij Radio Veronica.

Bekijk het fragment van de 538 Ochtendshow hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's