Esther naar de eliminatieronde in Een Jaar Van Je Leven?

Esther naar de eliminatieronde in Een Jaar Van Je Leven?

Woensdag 12 april 2023 om 17:03

Het is weer zover! Een nieuwe eliminatieronde en dus ook een eliminatieopdracht. De bewoners stemmen in totale stilte op één persoon, waarvan zij denken dat hij/zij naar huis mag. En het lijkt erop, dat mensen Esther graag naar huis zien gaan. Wie denken jullie dat er tegenover elkaar komen te staan?

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

<em>Esther</em> naar de eliminatieronde in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>? Het is weer zover! Een nieuwe eliminatieronde en dus ook een eliminatieopdracht. De bewoners stemmen in totale stilte op één persoon, waarvan zij denken dat hij/zij naar huis mag. En het lijkt erop, dat mensen Esther graag naar huis zien gaan. Wie denken jullie dat er tegenover elkaar komen te staan? Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Esther geeft wisselende singalen af: 'Het is een klojo' Bekijk deze video » Marciano zegt sorry voor duwen van Jeffrey in Een Jaar Van Je Leven: 'Het zal nooit meer gebeuren' Bekijk deze video » Zie: Jeffrey zijn laatste woorden bij Een Jaar Van Je Leven: 'Geweld mag hier en hierbuiten niet' Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's