Zie: Jeffrey zijn laatste woorden bij Een Jaar Van Je Leven: 'Geweld mag hier en hierbuiten niet'

Zie: Jeffrey zijn laatste woorden bij Een Jaar Van Je Leven: 'Geweld mag hier en hierbuiten niet'

Zie: Jeffrey zijn laatste woorden bij <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: 'Geweld mag hier en hierbuiten niet' Er gaat iets gigantisch fout op een avond tussen Marciano en Jeffrey. Zo fout, dat Marciano Jeffrey begint te duwen op een trap; levensgevaarlijk. Dit escaleert verder totdat bewoners zich ermee bemoeien. Marciano biedt hiervoor zijn excuses aan, maar voor Jeffrey is het te laat om er nog iets aan te doen. Jeffrey roept het hele huis bij elkaar om zijn laatste woorden met hen te delen. "Er is geen excuus om iemand in negatieve zin aan te raken. Ik wil onbevangen rondlopen, en kunnen zeggen wat ik denk, zonder te hoeven oppassen voor een klap," aldus Jeffrey. Eindigt het écht hier? Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Wanda verlaat het huis: bekijk hier haar hoogtepunten (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video » Bekijk: oud-deelnemer Berend van Een Jaar Van Je Leven doet mee aan Lang Leve De Liefde Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Esther geeft wisselende singalen af: 'Het is een klojo' Bekijk deze video »
Woensdag 12 april 2023 om 14:44

Er gaat iets gigantisch fout op een avond tussen Marciano en Jeffrey. Zo fout, dat Marciano Jeffrey begint te duwen op een trap; levensgevaarlijk. Dit escaleert verder totdat bewoners zich ermee bemoeien. Marciano biedt hiervoor zijn excuses aan, maar voor Jeffrey is het te laat om er nog iets aan te doen. Jeffrey roept het hele huis bij elkaar om zijn laatste woorden met hen te delen. "Er is geen excuus om iemand in negatieve zin aan te raken. Ik wil onbevangen rondlopen, en kunnen zeggen wat ik denk, zonder te hoeven oppassen voor een klap," aldus Jeffrey. Eindigt het écht hier?

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's