Evert Santegoeds over liefdesperikelen Dennis van der Geest: ‘Hij is er zelf nog niet uit’

Evert Santegoeds over liefdesperikelen Dennis van der Geest: ‘Hij is er zelf nog niet uit’

Donderdag 13 april 2023 om 09:39

Al lange tijd gaan er allerlei wilde geruchten over Dennis van der Geest. Hij zou zijn vrouw Zaina hebben bedrogen en een nieuwe liefde hebben gevonden. Nu reageert de ex-judoka voor het eerst op de verhalen, al grijpt op een gegeven moment zijn manager in waardoor we nog niet veel te weten komen over zijn liefdesleven. Volgens Evert Santegoeds wil Dennis er in verband met zijn kinderen discreet mee omgaan en is hij er zelf nog niet helemaal uit.

Lees verder onder de video.

Evert Santegoeds over liefdesperikelen <em>Dennis van der Geest</em>: ‘Hij is er zelf nog niet uit’ Al lange tijd gaan er allerlei wilde geruchten over Dennis van der Geest. Hij zou zijn vrouw Zaina hebben bedrogen en een nieuwe liefde hebben gevonden. Nu reageert de ex-judoka voor het eerst op de verhalen, al grijpt op een gegeven moment zijn manager in waardoor we nog niet veel te weten komen over zijn liefdesleven. Volgens Evert Santegoeds wil Dennis er in verband met zijn kinderen discreet mee omgaan en is hij er zelf nog niet helemaal uit. Lees verder onder de video. ‘Wel on speaking terms’“Het gaat eigenlijk best wel goed. Ik heb zeker een vervelende periode achter de rug met mijn familie en gezin”, vertelt Dennis, die bijna dertig jaar samen was met Zaina en drie kinderen met haar heeft. “Ik ben heel blij dat we met elkaar wel on speaking terms zijn en al onze dingen gewoon goed doen. Niet de meest leuke periode, maar ik vind het wel fijn dat de mensen dicht om me heen, dat het daar goed mee gaat. En met mij ook.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Dennis van der Geest zegt in feite niets over zijn huwelijk en nieuwe vriendin in Shownieuws Bekijk deze video »
Entertainment :

‘Wel on speaking terms’
“Het gaat eigenlijk best wel goed. Ik heb zeker een vervelende periode achter de rug met mijn familie en gezin”, vertelt Dennis, die bijna dertig jaar samen was met Zaina en drie kinderen met haar heeft. “Ik ben heel blij dat we met elkaar wel on speaking terms zijn en al onze dingen gewoon goed doen. Niet de meest leuke periode, maar ik vind het wel fijn dat de mensen dicht om me heen, dat het daar goed mee gaat. En met mij ook.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's