Johan Derksen pakt Walt Klink aan: 'Kwalletje eerste klas' (Vandaag Inside)

Johan Derksen pakt Walt Klink aan: 'Kwalletje eerste klas' (Vandaag Inside)

Vrijdag 14 april 2023 om 08:58

Net als veel andere kijkers van BEAU heeft Johan Derksen zich woensdagavond vreselijk lopen ergeren aan de onbekende acteur Walt Klink, die in de talkshow nogal arrogant en ongeïnteresseerd overkwam: 'Die heeft in een paar lullige kinderseries gezeten en die heeft nu een bijrolletje in een duistere serie van Kiefer Sutherland. Dat jochie dat had een airtje of dat hij al een hele hoop Gouden Kalven op de schoorsteenmantel had staan. Wat een kwalletje eerste klas.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 13 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen pakt <em>Walt Klink</em> aan: 'Kwalletje eerste klas' (<em>Vandaag Inside</em>) Net als veel andere kijkers van BEAU heeft Johan Derksen zich woensdagavond vreselijk lopen ergeren aan de onbekende acteur Walt Klink, die in de talkshow nogal arrogant en ongeïnteresseerd overkwam: 'Die heeft in een paar lullige kinderseries gezeten en die heeft nu een bijrolletje in een duistere serie van Kiefer Sutherland. Dat jochie dat had een airtje of dat hij al een hele hoop Gouden Kalven op de schoorsteenmantel had staan. Wat een kwalletje eerste klas.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 13 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's