Patricia in Lang Leve de Liefde: 'Rico Verhoeven is niet veilig bij mij in de hottub'

Patricia in Lang Leve de Liefde: 'Rico Verhoeven is niet veilig bij mij in de hottub'

Vrijdag 14 april 2023 om 11:48

Patricia vertelt haar date Martin dat ze best zou willen dat Rico Verhoeven, die momenteel te zien is in Black Lotus, bij haar in de hottub zou zitten: 'Dan was hij niet veilig.' Ze zou in principe nooit vreemdgaan al lijkt ze voor de kickbokser toch wel een uitzondering te willen maken...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Patricia in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Rico Verhoeven is niet veilig bij mij in de hottub' Patricia vertelt haar date Martin dat ze best zou willen dat Rico Verhoeven, die momenteel te zien is in Black Lotus, bij haar in de hottub zou zitten: 'Dan was hij niet veilig.' Ze zou in principe nooit vreemdgaan al lijkt ze voor de kickbokser toch wel een uitzondering te willen maken... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Maakt me niks uit wat hij met Chantal doet' Bekijk deze video » Nick in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb stoute gedachtes over jou' Bekijk deze video » Gênant: Iva doet kat na in Lang Leve de Liefde Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's