Maurice Wijnen over optreden Dion Cooper & Mia Nicolai: ‘Heel erg vals, missen ervaring’

Maurice Wijnen over optreden Dion Cooper & Mia Nicolai: ‘Heel erg vals, missen ervaring’

Johan Derksen kraakt Songfestival-duo Mia & Dion: 'Het is verschrikkelijk'

Maurice Wijnen vindt het verschrikkelijk voor Dion Cooper en Mia Nicolai dat ze kneitervals hebben gezongen tijdens hun eerste liveoptreden. Die beelden gaan de hele wereld over en veel Songfestival-fans zijn geschrokken door alle gemiste noten. Het zou hebben gelegen aan de oortjes, maar Maurice twijfelt daaraan. “Je hoort het en ik denk: is dit echt een in-ear? Ik weet het niet, het is echt heel erg vals.” Volgens de Songfestivalkenner missen ze ervaring.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder.

Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv.

Maurice Wijnen over optreden <em>Dion Cooper &amp; Mia Nicolai</em>: ‘Heel erg vals, missen ervaring’ Johan Derksen kraakt Songfestival-duo Mia & Dion: 'Het is verschrikkelijk' Maurice Wijnen vindt het verschrikkelijk voor Dion Cooper en Mia Nicolai dat ze kneitervals hebben gezongen tijdens hun eerste liveoptreden. Die beelden gaan de hele wereld over en veel Songfestival-fans zijn geschrokken door alle gemiste noten. Het zou hebben gelegen aan de oortjes, maar Maurice twijfelt daaraan. “Je hoort het en ik denk: is dit echt een in-ear? Ik weet het niet, het is echt heel erg vals.” Volgens de Songfestivalkenner missen ze ervaring. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv. Nederland Songfestival 2023: Mia Nicolai & Dion Cooper - Burning Daylight Bekijk deze video » Zien! Eurovisie songfestivalduo Mia Nicolai en Dion Cooper zingt vals Burning Daylight (Shownieuws) Bekijk deze video »
Songfestival :
Maurice Wijnen over optreden Dion Cooper & Mia Nicolai: ‘Heel erg vals, missen ervaring’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV