Voormalig acteur Jack Nicholson leeft als een kluizenaar, "een tikje verloederd" (Vandaag Inside)

Voormalig acteur Jack Nicholson leeft als een kluizenaar, "een tikje verloederd" (Vandaag Inside)

Zaterdag 15 april 2023 om 11:08

Al twee jaar is de voormalig acteur Jack Nicholson niet meer buiten geweest, "hij leeft als een kluizenaar". René van der Gijp laat in Vandaag Inside foto's zien van Jack, die ziet er in ieder geval niet meer uit als een paar jaar geleden. "Hij is een tikje verloederd" zegt Johan Derksen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 14 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Voormalig acteur <em>Jack Nicholson</em> leeft als een kluizenaar, &quot;een tikje verloederd&quot; <em>(Vandaag Inside)</em> Al twee jaar is de voormalig acteur Jack Nicholson niet meer buiten geweest, "hij leeft als een kluizenaar". René van der Gijp laat in Vandaag Inside foto's zien van Jack, die ziet er in ieder geval niet meer uit als een paar jaar geleden. "Hij is een tikje verloederd" zegt Johan Derksen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 14 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's