Video: enorme brand Zoetermeer, twee bewoners verlaten in allerijl de boerderij

Video: enorme brand Zoetermeer, twee bewoners verlaten in allerijl de boerderij

Maandag 17 april 2023 om 12:55

Nadat in de nacht van zondag op maandag brand ontstond in een camper in Zoetermeer is het vuur overgeslagen naar naastgelegen boerderij, die volledig in de as werd gelegd. De twee bewoners van het pand konden gelukkig op tijd naar buiten komen.

Burgemeester
De burgemeester van de stad, Michiel Bezuijen, kwam al snel poolshoogte nemen: 'Het is een hele trieste aangelegenheid en ik ben hier vooral even om iedereen een hart onder de riem te steken', laat hij weten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder

Video: enorme brand <em>Zoetermeer</em>, twee bewoners verlaten in allerijl de boerderij Nadat in de nacht van zondag op maandag brand ontstond in een camper in Zoetermeer is het vuur overgeslagen naar naastgelegen boerderij, die volledig in de as werd gelegd. De twee bewoners van het pand konden gelukkig op tijd naar buiten komen. BurgemeesterDe burgemeester van de stad, Michiel Bezuijen, kwam al snel poolshoogte nemen: 'Het is een hele trieste aangelegenheid en ik ben hier vooral even om iedereen een hart onder de riem te steken', laat hij weten. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder Bekijk ook Zoveelste explosie in Purmerend: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Songfestivalblamage Mia Nicolai & Dion Cooper roept herinneringen op aan Double Date (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's