Ronnie Flex onder vuur na opmerking over vaderschap: ‘Beetje raar’

Ronnie Flex onder vuur na opmerking over vaderschap: ‘Beetje raar’

Maandag 17 april 2023 om 12:47

Demi de Boer en Ronnie Flex wonen niet meer samen: 'Lekker allebei ons ding aan het doen'

Ronnie Flex reageert op de ‘walm’ aan negatieve berichten die hij over zich heen heeft gekregen na een social media-post. De rapper plaatste een foto van hem en zijn kinderen en schreef hierbij: 'The hardest hood is fatherhood'. Veel volgers roepen dat zijn ex het veel zwaarder heeft dan hij, maar volgens Ronnie plaatste hij slechts een stukje uit een songtekst. “Het zijn comments, het zijn geen mensen die weten hoe mijn leven in elkaar steekt of wat er daadwerkelijk is”, reageert Ronnie. “Dus ik vond het een beetje raar hoe dat een eigen leven ging leiden.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ronnie Flex</em> onder vuur na opmerking over vaderschap: ‘Beetje raar’ Demi de Boer en Ronnie Flex wonen niet meer samen: 'Lekker allebei ons ding aan het doen' Ronnie Flex reageert op de ‘walm’ aan negatieve berichten die hij over zich heen heeft gekregen na een social media-post. De rapper plaatste een foto van hem en zijn kinderen en schreef hierbij: 'The hardest hood is fatherhood'. Veel volgers roepen dat zijn ex het veel zwaarder heeft dan hij, maar volgens Ronnie plaatste hij slechts een stukje uit een songtekst. “Het zijn comments, het zijn geen mensen die weten hoe mijn leven in elkaar steekt of wat er daadwerkelijk is”, reageert Ronnie. “Dus ik vond het een beetje raar hoe dat een eigen leven ging leiden.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Ronnie: de familie Flex: Ronnie uit z'n concentratie door problemen bij optreden Bekijk deze video » Bekijk: de nieuwe single van Ronnie Flex en Kraantje Pappie Bekijk deze video »
Entertainment :
Ronnie Flex onder vuur na opmerking over vaderschap: ‘Beetje raar’

Actuele video's

Meer actuele video's