Zie: Nathan Rutjes slaapt in angstaanjagende horrorkamer in De Verraders

Zie: Nathan Rutjes slaapt in angstaanjagende horrorkamer in De Verraders

Jan en Katinka na De Verraders?

Noël van Kleef is niet blij wanneer ze ziet in welke kamer ze moet slapen gedurende de opnames voor 'De Verraders'. Ze heeft een naar gevoel bij de kamer en is bang geen oog dicht te gaan doen. Gelukkig is Nathan Rutjes bereid om van kamer te wisselen. Nöel vliegt hem van blijdschap om zijn nek. "Ik kreeg de meest oprechte knuffel die iemand ooit heeft gekregen in De Verraders. Alleen al hiervoor zou ik de keuze al maken," aldus Nathan.

Bekijk de beelden van De Verraders hieronder.

Zie: <em>Nathan Rutjes</em> slaapt in angstaanjagende horrorkamer in <em>De Verraders</em> Jan en Katinka na De Verraders? Noël van Kleef is niet blij wanneer ze ziet in welke kamer ze moet slapen gedurende de opnames voor 'De Verraders'. Ze heeft een naar gevoel bij de kamer en is bang geen oog dicht te gaan doen. Gelukkig is Nathan Rutjes bereid om van kamer te wisselen. Nöel vliegt hem van blijdschap om zijn nek. "Ik kreeg de meest oprechte knuffel die iemand ooit heeft gekregen in De Verraders. Alleen al hiervoor zou ik de keuze al maken," aldus Nathan. Bekijk de beelden van De Verraders hieronder. De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zo worden De Verraders geheim gehouden, ''als een kudde olifanten!'' Bekijk deze video » Zie: Selma Omari giert om imitaties op TikTok: 'Ik ben gewoon écht zo' Bekijk deze video » De verraders: Jan Slagter blij om verbannen te zijn Bekijk deze video »
TV :
Zie: Nathan Rutjes slaapt in angstaanjagende horrorkamer in De Verraders

De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV