Zie: Antoon: 'Ik had liever m'n moeder dan mijn carrière'

Zie: Antoon: 'Ik had liever m'n moeder dan mijn carrière'

Maandag 17 april 2023 om 16:53

In de documentaire 'Engel' geeft zanger Antoon (21) een inkijkje in zijn privéleven. De artiest is uiteraard blij met zijn recente succes, maar er is altijd het gemis van zijn overleden moeder, die het allemaal niet mee kan maken. In gesprek met RTL Boulevard gaat Antoon dieper in op hoe dat voor hem is.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zie: <em>Antoon</em>: 'Ik had liever m'n moeder dan mijn carrière' In de documentaire 'Engel' geeft zanger Antoon (21) een inkijkje in zijn privéleven. De artiest is uiteraard blij met zijn recente succes, maar er is altijd het gemis van zijn overleden moeder, die het allemaal niet mee kan maken. In gesprek met RTL Boulevard gaat Antoon dieper in op hoe dat voor hem is. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zie: deze artiesten op de rode loper hopen met een Edison naar huis te gaan! Bekijk deze video » Strandgasten: Big2 en Simon Keizer zingen samen Leuk Bekijk deze video » Donderdag in Het Roer Om: Hoe is het nu met Antoon en Karina? 'Wij hebben stamppotdag' Bekijk deze video »
TV :
Zie: Antoon: 'Ik had liever m'n moeder dan mijn carrière'

Actuele video's

Meer actuele video's