Donderdag in Het Roer Om: Hoe is het nu met Antoon en Karina? 'Wij hebben stamppotdag'

Donderdag in Het Roer Om: Hoe is het nu met Antoon en Karina? 'Wij hebben stamppotdag'

Donderdag in <em>Het Roer Om</em>: Hoe is het nu met Antoon en Karina? 'Wij hebben stamppotdag' Een jaar lang worden gezinnen en stellen gevolgd die hun leven volledig omgooien door te verhuizen naar verschillende plekken in Europa om een nieuw bestaan op te bouwen. Antoon en Karina besluiten het roer om te gooien en vertrekken met de noorderzon naar het mooie Spanje. Hun restaurant zit al snel vol met Nederlanders die in Spanje wonen. En waarom dan ook niet een echte 'gouwe ouwe' organiseren? Antoon en Karina hebben nu de stamppotdag in het leven geroepen. En dat vinden de gasten maar al te fijn! Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Het Roer Om hieronder. Het roer om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk: Sven en Clariena in Het Roer Om: 'Wij gaan hier niet meer weg' Bekijk deze video » Donderdag in Het Roer Om, hoe is het nu met Robert en Miranda in Gambia? Bekijk deze video » Zo is het nu met Joris en Sinta In Het Roer Om: 'Het loopt als een trein' Bekijk deze video »
TV :
Donderdag in Het Roer Om: Hoe is het nu met Antoon en Karina? 'Wij hebben stamppotdag'

Een jaar lang worden gezinnen en stellen gevolgd die hun leven volledig omgooien door te verhuizen naar verschillende plekken in Europa om een nieuw bestaan op te bouwen. Antoon en Karina besluiten het roer om te gooien en vertrekken met de noorderzon naar het mooie Spanje. Hun restaurant zit al snel vol met Nederlanders die in Spanje wonen. En waarom dan ook niet een echte 'gouwe ouwe' organiseren? Antoon en Karina hebben nu de stamppotdag in het leven geroepen. En dat vinden de gasten maar al te fijn!

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Het Roer Om hieronder.

Het roer om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV