Hart van Nederland: brandweer redt twee personen bij enorme brand Zoetermeer (video)

Hart van Nederland: brandweer redt twee personen bij enorme brand Zoetermeer (video)

Maandag 17 april 2023 om 18:04

<em>Hart van Nederland</em>: brandweer redt twee personen bij enorme brand Zoetermeer (video) Er woedt op dit moment een flinke brand in een leegstaand pand in Zoetermeer, meldt Hart van Nederland. Personen geredDe brand is uitslaand aan de achterkant van het pand en de rookwolken zijn in de wijde omgeving te zien. De brandweer heeft twee personen van het dak gered, zij zijn naar het ziekenhuis gebracht voor controle. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: man (30) overleden bij heftig ongeluk, auto crasht en eindigt in sloot Bekijk deze video » Baby Bente op snelweg geboren: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Er woedt op dit moment een flinke brand in een leegstaand pand in Zoetermeer, meldt Hart van Nederland.

Personen gered
De brand is uitslaand aan de achterkant van het pand en de rookwolken zijn in de wijde omgeving te zien. De brandweer heeft twee personen van het dak gered, zij zijn naar het ziekenhuis gebracht voor controle.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's